Infiintare livezi de pomi si arbusti fructiferi

Cu o experiență de peste 12 ani în domeniul horticulturii, echipa noastră de profesioniști vă stă la dispoziție cu serviciul de înființare  livezi de pomi și arbuști fructiferi. Serviciile noastre sunt complete asigurând fiecare etapă în amenajarea livezii dorite precum:consultanță pichetare, plantare, montare sistem de picurare, mentenanță etc.

Mai multe detalii despre serviciile noastre le puteți afla cu un simplu apel telefonic  la numarul 0727751302 sau prin trimiterea  unui  email la adresa florinchiuta@yahoo.com.

Contact Icon
Ferma Florin Pomicultorul, Sucuri naturale, bauturi traditionale, compoturi si dulceturi, fructe si gemuri, livrare fructe proaspete, livrare preparate naturale din fructe | Ferma Florin Pomicultorul, Sucuri naturale, bauturi traditionale, compoturi si dulceturi, fructe si gemuri, livrare fructe proaspete, livrare preparate naturale din fructe - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles